Sunday, April 25, 2010

tagged ^aku masih single^

Assalamualaikum,,





Lama weyh aku tak bukak belog ini. Ingat lagi tak anda semua kepada belog nan burok ni? Serta merta pelbagai kekurangan yang ada pada belog burok ini? Anda masih ingat? Ouh, baguslah kalau begitu saya sangat menghargainya. Sudah dua minggu aku menghilang dari belog dan facebook dan segala bagai dunia dihujung jari ini.





Bercuti, lah kot di rumah grannies Hidayatun Mardiah selama dua minggu. Memang tak tipu best sangat. Nak story jugak tapi tunggulah mood pulih dulu, sebab terlalu banyak benda yang datang menghempap bahu dan kepala membuatkan aku terduduk seketika. I need time on my own, need some oxygen eheh. To stay alive, to stay survive. Yeah. Jadi bersyukur maseh bernyawa dengan nikmat yang Tuhan berikan.





SO, bila balik- balik je tengok dekat chatbox ohoh Si Gojes Along Izzati Ezani tagged. She's my best buddy so I'll take the gut even it's hard. Ahah, so zaty u kena comment post ni. Demand kan aku?



Siapakah anda di rumah?



Saya seorang kakak yang garang,selalu buli adek saya. Mum kepada dua ekor baby arnab yang saya beri nama Loopy and Lassie which I call em abang and adik. Sangat jarang keluar bilik and only do on few purposes. Tapi saya suka buat havoc dekat dapur, masak memasak. Eheh. Saya sangat berbeza berada dirumah dan bersama geng, sangat berbeza!




Siapakah anda disamping rakan?

Saya seorang yang rakan- rakan selalu kate sedow, gila- gila dan seangkatan dengannya. Dengan rakan- rakan saya boleh jadi manja, garang, sensitip, ibu, ayah, kekasih, kakak dan seumpamanya. Enough said.







Lima benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai?



One : heaven eternity with my loves, one of them is my granny for sure:(



Two : study or stay dekat oversea eheh eheh.



Three : rumah and kereta sendiri. I mean my very own bukan parents ke ape.


Four : yang ini secret ah aku tak boleh bagitahu orang,malu!


Five : wardrobe of booksssss,,i have big desire on books tak kiralah novel ke, mags ke or anything as long as bo0ks which i can read. Especiallynye novel lah, kalau novel im gonna make sure i have all hlovate's and Faisal Tehrani's bo0k.





Siapakah nama pasangan anda?

perlu ke kau tahu? Sihitammanismacho atau si apek sayur? Lu pk lah sendiri.







Ceritakan lima perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda.

Macam mana aku nak cerita tentang sesuatu yang belum wujud?






Bila tarikh anda couple?

hambar ah soalan, next question please.





Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?


Hem. Kenangan manis sahaja yang ada, masam masin ke tak ada okay.






Lagu tema cinta anda.


Kalau aku, aku suka two is better than one by boys like girl ft. Taylor.





Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

Apa- apa yang baik untuk aku dan dia nanti yang boleh membawa kami berdua ke heaven eternity InsyaAllah..





Tag sepuluh rakan anda yang lain.



1- Sihitammanismacho
2- Siapeksayur
3- Miley Cyrus
4- Taylor Swift
5- Joe Jonas Brother
6-Ako Mustapha
7- Berahim Pendek
8- Normala Samsudin
9- Kau!
10- Nenek tiri laki kepada bini ayah kau.




Done! Anyway babe thanks for tagging me. Eheh, u know this is also hard hard for me as if I don't have one. Eheh. So guys, chill!





SoSaying : Zillions of thanks to Hidayatun Mardiah and Sis Sima Syafika for being beside me. truly on my side when I'm in need. Indeed. Allah takdirkan kita ditimpa kesusahan namun akan ada seorang insan yang dia utuskan untuk membantu. Terima kasih untuk insan itu. And u both adalah insan itu. *Hug*





6 mereka kata:

nawal said...

suka buli adek ea???? hahahha! kite seangkatann!

Nuur Izzati said...

haiihh, tak tahannye sihitammanismacho atau siapeksayur :P macam tak tau nak pilih je, hehe

little lady~ said...

~~~nawal~~~

ha ah suka buli adek.
hoyeh, kita seangkatan!haha;)

little lady~ said...

zaty~~


u tolong pilihkan utk i,,haha;)

zul_akhyar said...

lama sgt sepi nih.i

little lady~ said...

ye,,kini sudah rancak kembali eheh ;)