Wednesday, January 13, 2010

macam mana ni??

Current mood: Just fine
Inside my head: Confuse tahap gaban
Song playing: I'm not a girl not yet a woman by Britney Spears

Confusenye. Keliru sesungguhnya. Memang. Memang aku bersyukur sekarang ni aku dah ada I.C sementara menunggu I.C baruku siap. Memang (no word to say) siapa yang ambik I.C aku tu. Menyusahkan aku tahu tak? Pencuri, kau tahukah berapa paper SPM aku ambik tanpa I.C aku yang kau ambik sekali dengan pencil case hijau kesayangan yang umi baru beli kat aku tu? 8 paper kau tahu tak? 8 paper. Nasib baik Allah bagi kekuatan kat aku dan aku tak kalut ribut pagi- pagi nak pergi ambil slip dengan cikgu kurikulm bertugas ganti I.C. Nasib baik la pengawas dewan aku tu baik kau tahu tak pencuri kalau pagi- pagi aku malas nak pergi ambil slip aku selalu kenyit mata kaw kaw kat dia dan dia bagi aku masuk dewan tanpa mencurigai aku walau sebesar zarah. Kau tahu tak? Baik kau doakan aku sekarang supaya result aku nanti cemerlang sebab kalau tak aku susah nak maafkan kau. Sebab begitu lama aku hidup dalam keresahan takut dianggap warganegara asing. Aku doakan kau dapat balasan yang setimpal di atas perbuatan kau! Sabar jelah hati kecilku.



Kembali kepada aku sekarang ni yang tengah confuse terlalu amat sebab 4.2.2o1o ni redaksi sekolah, eh ex sekolah aku nak buat rombongan pergi langkawi selama sekejap je tiga hari dua malam je tapi yang syoknya bayaran dia cuma RM50 sebab tu aku nak pergi sangat. Bahah. Inilah best dan beruntungnya kalau dapat guru penasihat tu datin, isteri exco kerajaan Kelantan iaitu Datin Hariza Yusoff. Big clap to her please:)



Datin Hariza (blue scarf), jangan tengok budak kecik kat celah tu:))


Masalah sekarang ni aku kerja. Yang tu tak adalah masalah sangat sebab nanti aku boleh apply leave tapi masalahnya aku sekarang ni bukan kat Kelantan. Takkan aku nak balik Kelantan lepas tu balik sini semula sebabnya 14 Februari tu raya cina. Umi dah gila- gila suruh aku balik. So memang tak boleh nak stay kat sini lagi. Kena balik. Kalu aku balik Kelantan tiket pergi lagi, balik sini semula pulak. Macam mana ni. Aku nak pergi. Mestilah nak pergi weh sebabnya redaksi tu semuanya geng- geng aku. Datul, Syak, Farah, Wanie. Mesti seronok dan havoc gila kan? Aku nak pergi tapi aku dah buntu sangat. Adakah kau menyesal Atyrah? Huhu:'(
Huda tolong katakan tarikhnya 14.2.2010 ke. Kenapa 4.2?
Aku nak leleh sekarang:'( Aku nak pergi!!!!!!!!!!!!!!

2 mereka kata:

bukanWANITA[2] said...

rm50?
waw
giiiiiii HAHA

little lady~ said...

ye 50 je...
huhuhuhuhu

Ape giiiii?
tehheeeeee