Tuesday, July 20, 2010

post tak de motif,,dilarang baca!

Assalamualaikum...

Hurm,rindu nak post belog. Ada satu kisah yang nak dikongsi bersama agar dapat diambil pengajaran, kisah aku juga. Sadis kan? Huhu.



Tapi sekarang ni aku ada kat bilik ICT untuk kelas ICT tapi madame tak sehat dan tidak attend, jadi post la belog kejap. Tapi tak sempat kot nak story panjang- panjang nanti kantoi.



PERGI


awan gemawan
berarak cemerlang
membimbit titis hujan
membasahi bumi gersang


sambar menyambar
petir itu
dikaki lazuardi
menghimpit diri


sudah,
aku mengerti kini
kau mahu aku
mengusir pergi
cinta di hati!



SoSaying: Sayang pergilah dari daerah hati aku, kalau kau mahu aku tersenyum lagi. Tolong.









3 mereka kata:

-hazen said...

kaki lazuardi tu ape?

little lady~ said...

sesape sahaje,,,hehe :)

Anonymous said...

Unfortunately, I can help nothing. I think, you will find the correct decision. Do not despair.