Sunday, March 7, 2010

buang tebiat

Actually aku memang nak post blog malam ni. Seriously,tapi mood tu bruise and tone down bila aku buat blogwalking. Terasa kesal dengan manusia yang suka ambik hak orang dan claim as if macam reta sendiri kan? Hurm, cut it out Atyrah.




Three days to go before aku pergi skul godek- godek, will dress up with baju kurung hijau as u wish budak- mana- entah yang tentukan dress code untuk the day. Sokayla. Akan mengambil satu slip putih yang di dalamnya terkandung berapa a's aku dapat for the whole two years aku belajar jadah physics, chemistry dan yang sekufu dengannya.



I wonder why kenapa 2-3 days lately aku tak nervous mane pasal result. Is this a sign of frustated? Adakah Tuhan alihkan perhatian aku so i won't care pasal result aku at all? I don't know. Tapi entahlah ye. We'll wait and see lah. To those yang pesan kat aku kata Tyrah nanti kalau da dapat result jangan lupe kasi taw aku yeh, my answer is kalo result aku cun satu dunia InsyaAllah aku heboh, kalo tak faham-faham aje lah.



Even though aku kata tade perasaan sangat result nak keluar tapi aku tataw sejak bila aku mula buat benda luar alam such as dengar lagu daripada Swithfoot, Hoobastank and band jargon yang aku tak pernah nak jeling walau sebelah mata. Seems like suka pulak memencilkan diri daripada orang ramai seperti berkurung dalam bilik, menelaah novel dan basic grammar english yang budak darjah tiga guna tu kan. Buat muka jerk kalau orang tengok pun rasa nak lempang. Tune the hi-fi volume almost to highest bila duduk sensorang,apa korang ingat aku layan era.fm ke hot pekenama? Sekius me, Saad al Ghamidi 30 juzuk on the air okay. Helleh, see the leg la man.



Kalau aku rajin malam ni aku post lagi, aku nak pi sambung baca novel. Tade mood nak online lame- lame. Memang tebiat sungguh kan. Hish.






SoSaying: Im sorry, kinda tune out sekarang ni. Result is coming my way.






8 mereka kata:

Anonymous said...

ala, relax2 sudah.

aku dulu cmtu jugak bila nak amik result.

nyaris2 kemalangan siap sebab naik motor sambil fikir benda nih.haha

pape pun, rancang la habis baik nanti okey!

-hazen.

little lady~ said...

aaa,,tgh cube utk relax la ni

dasyat eh ko..


mekasih advice 2,,tapi i wonder la sape hazen ni?

guy o girl ey?

nawal said...

sedang berdebar jugak~

all the best to us! amin~

s y i e r a said...

dup dap dup dap .
wuuu~~~

little lady~ said...

~~~nawal~~~


iye,,chaiyok....

semoga ketentuan Allah seiring dengan kehendak kita..Amin~~

little lady~ said...

~~~syiera~~~

jantung ni dah dup dap lagu makyong tali kecapi semua dah..

hahaha

affendik? said...

"kalau kamu REDHA dengan Allah, Allah lebih-lebih lagi akan REDHA dengan kamu"

.
.
.

(^_^)

little lady~ said...

terima kasih :)