Monday, February 22, 2010

post pendek

Kali ni aku janji post aku pendek saja. Betul. Aku tak tipu. Tak ada berat- berat,ringan- ringan saje. :)


Orang kata setiap penyakit yang Allah datangkan kepada kita adalah untuk menghapuskan dosa- dosa kita. Alhamdulillah,syukur kalau begitu. Semoga dosa- dosa aku yang banyaknya bagai buih dilautan ini diampunkan Tuhan. Amin.




Tidak, bukan aku kena kanser atau pun penyakit serius yang sewaktu dengannya, aku cuma demam panas. Tapi masih sempat post blog kan? Semangatku jitu, hehe:P



Mungkin disebabkan aku terlalu risau memikirkan result yang tunggu hari saja nak muncul, mungkin juga aku rindukan teman- teman seperjuangan. Aku rindukan kalian dan saat- saat kita bersama.





i miss the moment,3G family


TSG crew



P/S: Doakan aku dapat result cemerlang, dan juga cepat sembuh. Maaf,kerana terlalu banyak meminta. Sekian.





8 mereka kata:

s y i e r a said...

HAH .
DOAKAN IRA SKALI K (:

SADIS said...

semoga cepat sembuh.

Mohd Shahrul Hafizi said...

Manisnya tengok gadis-gadis bertudung litup begitu. Sangat menggugat jiwa. :)

Apapun. Banyakkan rehat dan minum air masak.

little lady~ said...

~syiera~


ye,,kita same2 berdoa keyh?:)

little lady~ said...

~sadis~

terima kasih:)

little lady~ said...

Shahrul Hafizi

menggugat jiwa?hehe~
jiwa tergugat..


mekasih nasihat anda:)

zack zukhairi said...

get well soon, my dear fren. :)

little lady~ said...

thank u my dear brother:)