Wednesday, June 24, 2009

antara dua







peace:)

mengoyakan diri memakai baju dhubith..kih9


keep smiling tyrah>>:)



i don't want to smile
i can' smile
i don't want to open my eyes
i can't open my eyes...
world around me is totally black..


EHM...
ari ni aku tak tenang kat skul...
serabut sangat..
td de thobur..
mudhirah ucap tahniah sbb menang debate bi and ba ut quarter final ni..
ari ni dengan rasminya aku dah resign ut english debate
i have to..
mmg berat utk aku tinggalkan..
tapi i have to..
umi jarang halang aku wat ape yang aku suke
aku nak menulis ke,wat pape yang aku minat
tapi bile dye dah larang tu,aku rse cam lain
rase tersangat berat utk teruskan..
tp xdinafikan aku mmg sedih la..
sorry sgt teacher aziah,teacher ruhaiza,t.aida dan mudhirah,...
dan smue yg mengharapkan aku..aku yakin de orgyg leh ganti position aku utk semi final ni...
aku mmg takut nk engkar dgn umi kali ni...
tp undenied debate is one of my passion...
aku puas bile aku leh bcakap
n tengok lawan aku tu kalah
best maen2 mate dgn opponents mase atas stage
best sgt..hehe
tp aku tpakse n aku harus concerntrate study spenuhnya...
spm is around da corner..itu yg umi cakap...
jgn menyesal tyrah,..its ok..

semalam merupakan hari yg tersangat best utk aku
kali kedua aku pakai baju dhubitoh(pengawas)
sbb nk pergi bertanding
bukan nk hipokrit ke ape
tp utk menyeragamkan smue 3 speaker n nmpak kemas sket..
kih8...
malam 2 ade la ramai gak yg wish p bufday kat aku...
pagi esok tu ramai yang wish
"tyrah,epi bufday n good luck"
uh..tersanagt bangga dan aku tersengih srg2 macam kerang wangi...
alkisahnya make bertolaklah kami kesekolah mj@mahad lelaki
berdebar rase jantung apabila menjejakkan kaki ke sane,.,,
kih8..aku heran gak dgn dak2 mj ni...
napelah dorang ni suke sangat boo,..
tataw nape..lwak btol..
dan kami tersangat hepy bila diumumkan sbg juara n mj kalah
di tangan kami..bangga2
tapi yg sedihnye xbleh nk bwak balik best speaker award..
but its ok..dah menang pun syukur alhamdulillah


dan aku lagi happy bila balik tu
"ramai yg wish epy bufdayn congrate tyrah"
begitu cepat berita tersebar yg kami menang..
tp aku heran cane lah dorang semue 2 taw yg ari 2 bufday aku...
sggh musykil...

47 mereka kata:

dotchinka said...

erk?
pkai baju dhobitoh?haha...
erm,,congratulations r!
n best of luck for your spm..
"ridhollah fi ridho walidaini.."
insya'ALLAH...
amin3x..

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

tahniah dear..
bangga sangat akak dengar...
takpe kadang-kadang kita terpakse lepaskan ape yang kita suke kan untuk kebaikan masa depan kita...

ape yang tyrah buat tu insyaAllah akan beri kebaikan buat tyrah dimasa akan datang ye dear..

caiyokk for ur SPM yaa!! wish u all the best in whatever u do...!!!

farah said...

tyrah!!!!!!!!!!!!!!!!
sori bangat!!!!
x smpt nk wish sndiri kt mu tyme tuh..
ak just kirim kt wani jer..
n satu lagi..
sori ak lupe ai tuh bufday mu!!!
hepi bufday tyrah....^^
asal x letak gmba lawan mu..
hahaha!!!
chairman skali..

laki cikgu kimia said...

its time to decide..

Norhidayah™ said...

sjk bile mu paka bj dhobithoh?
nyway..congrates yaa!!

little lady~ said...

~dotchinka~

ye2...betul2..
thx...eheheh

~sis atiqah adnan~

mekasih akak 4 ur support..
mmg betul..
dalam hidup kite kene sntiasa wat pilihan...

thx again..

12 A spm is my goal...

~farah~

huhuhu...
its oklah..
ehm,bud0p juden 2 sokmo tanyo mano gmba speaker...
kih2
xleh ltak gmba yo
kontroversi nnti...
:p

~bro chi am~

dh decide da...:)

hehehe


~dayah~

xd0p sejak eh
ai 2 jah...
mugo nk g tnding...
mokasih...ngee:)

obat herbal sesak nafas alami said...

salam hangat terdahsyat buat semua
http://goo.gl/TjAFm8 - http://tinyurl.com/ndxjtx8 - http://gg.gg/27bhd
-http://bit.ly/1jvQgG8 - http://wp.me/P4lM04-3 - http://is.gd/Qkedjx

kanker prostat said...

semoga makin sukses saja...

http://goo.gl/45WKn

obat darah tinggi hipertensi said...

salah sehat selalu ..
http://goo.gl/AgcHm

obat leukimia said...

kunjungan pertamax gan ..
http://goo.gl/Tza0K

susu kambing obat tumor alami said...


http://susukambingobattumor.blogspot.com
Selamat siang kepada pemilik web ini beserta para pengunjungnya. Semoga hari anda menyenangkan dan selamat beraktifitas baik di rumah ataupun kantor.

susu kambing obat anemia alami said...


http://goo.gl/8cpJtc
informasi ini cukup mengedukasi kami selaku masnyarakat awam

susu kambing etawa murah said...


http://goo.gl/uKtzS0
blognya keren om. memberi pengalaman baru untuk saya. Selain itu, temanya juga keren dan tidak menjenuhkan.

susu kambing obat asam lambung said...


http://goo.gl/RHZYZj
terima baik pasca perubahan dan pilihan yang baik untuk pengunjung situs

agen susu provit sns21 said...


http://goo.gl/yK7qKo
Keep on writing, great job!

susu kambing obat tumor said...


https://goo.gl/5edaoI
sesudah melihat banyak hal di dunia maya, Baru kali ini kami menemukan sebuah web yang memberikan pandanalgiva baru.

tips mengatasi ambeien dengan susu said...


https://goo.gl/JnyOAQ
terimakasih banyak kaka admin buat infonya sangat bermanfaat sekali, di tunggu buat info selanjutnya

susu kambing obat untuk vertigo said...


https://goo.gl/d1TQAK
siang kaka admin makasih banyak untuk info dan sarannya sangat bermanfaat sekali

susu etawa untuk migren said...

http://goo.gl/0MmlGw
Postinalgiva yang menarik....semangat yaa.

susu etawa untuk darah tinggi said...


http://goo.gl/i0Az9v

Wah ulasanannya bermanfaat sekali bagi saya ....Thanks sekali ya telah sharing , Aku tunggu postinalgiva lanjutannya ya ....

susu kambing untuk rematik said...


http://goo.gl/iouGj2
Wah pembahasannya berguna sekali bagi gue ....Terima kasih sekali ya berkenan berbagi , Aku tunggu ulasan terbarunya ya ....

susu kambing untuk menurunkan gula darah said...


https://agensusukambingetawaprovit09.wordpress.com/2015/01/09/susu-etawa-untuk-menurunkan-gula-darah/ Trimakasih Artikel yang Informatif sangat bermanfaat buat saya khususnya dan buat pembaca pada umumnya.

susu etawa obat alami hipertensi said...


http://goo.gl/b5P4M4
Mencari kenalan dulu ah ! dari sini siapa tau bisa saling berbagi informasi. Ini media yang yang sangat tepat.

susu etawa untuk stroke said...


http://goo.gl/DViCXU kami menilai brita yang dipublish sangt brmanfat betul, khususnya buat aku yang kebetulan tngah mencari informsi seperti ini,

pengobatan jantung dengan susu etawa said...

http://goo.gl/N1hjLM
Terima kasih infonya algiva, artikelnya menarik bingit .. jual obat herbal

susu etawa untuk asam urat said...

infonya maknyoss banget gan ...
https://susuetawaprovituntukasamurat.wordpress.com/

susu kambing etawa obat bronkitis said...


http://goo.gl/oKWknI
Postinalgiva yang menarik....semangat yaa.

susu kambing etawa obat asam lambung said...

http://goo.gl/U72pba
Wah ulasanannya bermanfaat sekali bagi saya ....Thanks sekali ya telah sharing , Aku tunggu postinalgiva lanjutannya ya ....

susu kambing obat sesak napas said...


http://goo.gl/HG338R
Wah pembahasannya berguna sekali bagi gue ....Terima kasih sekali ya berkenan berbagi , Aku tunggu ulasan terbarunya ya ....

susu kambing obat asam urat said...


http://goo.gl/1Lt5Hy
Trimakasih Artikel yang Informatif sangat bermanfaat buat saya khususnya dan buat pembaca pada umumnya.

susu kambing etawa provit said...


http://goo.gl/gb7ZEK
Mencari kenalan dulu ah ! dari sini siapa tau bisa saling berbagi informasi. Ini media yang yang sangat tepat.

susu kambing multikhasiat said...

http://goo.gl/5n9FSC
kami menilai brita yang dipublish sangt brmanfat betul, khususnya buat aku yang kebetulan tngah mencari informsi seperti ini,

jual susu kambing berkualitas said...


http://goo.gl/lkUnMa
Terima kasih infonya algiva, artikelnya menarik bingit .. jual obat herbal

tips mengatasi asam lambung said...


http://goo.gl/7GPv3Q
Tentu saja post ini Jelas bermanfaat untuk saya dan begitu menginspirasi. Ditunggu info menarik yang lain.

cara menurunkan asam urat tinggi said...


http://goo.gl/A9ekj6
makasih untuk artikelnya. Sangat berguna dan mencerahkan. Ditunggu info menarik lainnya

cara mengatasi penyakit epilepsi said...


http://goo.gl/xwO0JZ
Saya banyak belajar dari situs ini. Terimakasih sudah memberikan yang terbaik

cara mengatasi batuk berdarah alami said...


http://goo.gl/G0bTOl
Sungguh senang bisa berkunjung di situs ini. Terimakasih, saya jadi makin semangat hari ini.

obat herbal alternatif flu tulang said...

good job ..

http://goo.gl/oxRoyk

cara mengobati sinusitis alami said...

hoki doki ...
http://goo.gl/rSySo9

obat batuk dan pilek anak said...

super mantap artikelnya ... ditunggu yang lainnya ..
http://goo.gl/lLRezx

cara mengobati penyakit gula said...

kapan-kapan saya mampir lagi ya gan ..
http://goo.gl/AV0kz4

pengobatan kolesterol dan jantung alami said...

Asyik ada yang baru di website agan ..
http://goo.gl/oGdM4q

obat jantung alami manjur said...

ayo bikin artikel yang baru lagi gan biar seru
http://bit.ly/1itQMCQ

obat penurun kolesterol jahat said...

semoga sehat selalu ..
http://goo.gl/1Cexw8

obat herbal penyakit uci uci said...

salam persahabatan yo ..
http://goo.gl/GtnwUF

Cara Alami Mengobati ISK said...

Happy Weekend ^^

Jual Vig Power Capsule Obat Kuat said...

Terimakasih untuk informasinya.. selamat menjalankan ibadah puasa