Monday, March 16, 2009

tag dari ustaz yeop

Pagi nie sesaje je buka blog nak tgk pe yg menarik..tgk kat shoutbox..ust yeop suh wat tag,..malas sbnrnye tapi demi ust yeop kuturutkan jua…hehehehehe:)

Lets check it out:


The rules are:

1) Make a list of what u want on your birthday
2) The list should be 10 numbers
3) Post the image of this award to your posting
4) Give it to 10 frens of yours


1) First of all aku nak Mardhatillah abadan abada
2)
Pakej umrah untuk aku satu family…nak doa depan Kaabah spy aku dapat 12 A1…
3) srg cikgu addmath,mathmode n physic yg bleh ajar aku smpai aku confirm aku dpt A1 dlm spm nnti..ameenn
4) Mimpi jumpa Rasulallah
5)
Kereta MYVi satu biji warna merah…
6) Nokia 5320 hitam merah
7)
Sony mp4 satu boley x?ade sesape nk bagi aku?kih8
8) Smue novel tulisan Faisal Tehrani dan A. Samad Said…
9) Jumpe nenek…:(
10)
Jumpa smue blogger(korang smue la) dan korang smue wajib bagi aku hadiah..he8Terutamanya ustaz yeop ni ha…



I wanna give it to ten friends of mine..they are:

1)Nabila
2)Bro Nazz
3)Bro Nik Muhammad Hafiz
4)Sis Fara Teddy
5)Mama Niel
7)Bro Komeng
8)Sis Iza Iziana Hasan
9)Putra
10)Areyh


p/s: sorry ust yeop xsempat nk upload gambar...loghat ni...

dikesempatan ini juga tyrah nak ucapkan tahnia kepada Nabila sbb dapat result yg cemerlang..tapi tyrah xtaw dye dapat bape..bila,pray 4 me pulak ye!

3 mereka kata:

tempayanbudu said...

Salam..

Bagus impiannya..moga2 tercapai hendaknya..hehe..

-n.a.b.i.l.a- said...

haha..rase 'terbang' pulak bile tyrah sbt nm bila ni..
huhu..
k nnt i'll do dis tag..
n..jgn lupe plak besday present 4 me tau!..
haha..memain je..

-n.a.b.i.l.a- said...

n 1 more thing..
bila dah amek num tyrah..
but lately i'm quite bz..
so kalo ade ms bila cntc tyrah ok..
luv u..
wish u all da best!