Thursday, January 15, 2009

terbalikkan coca cola!!


Mungkin ramai di antara korang dah pernah tengok ryte, tetapi fikirkanlah wahai saudara-saudari, abang kakak, dan pakcik makcik sekalian, sebenarnye kite tak sedar dalam senyap sunyi yahudi dah merasuk dalam pemikiran setiap umat islam kat dunia neyh. Tengok tu!! Sudah terang-terangan tulisan minuman c***-***a tu ada maksud tersirat di sebaliknya, tapi kita selalu beli, minum, dan kadang-kadang tu buat koleksi lagi kat rumah. Kononnya nak kumpul semua tin-tin minuman kat dunia ni la. Weyh daripada kumpul tin baik kumpul koleksi Al-Quran ke, insyaAllah lagi banyak manfaat, malaikat pun suke masuk dalam rumah kite tau.

"Sesiapa yang mati sedangkan beliau tidak pernah berperang pada jalan Allah dan tidak pernah berniat untuk berperang, beliau mati dalam jahiliyah" (Usul Asyirin Hasan Al Banna)

InsyaAllah dalam post aku yang pendek ini dapat memberi sedikit sebanyak kesedaran to all of us. Bukan aku tak mahu tulis panjang-panjang, tapi dah start study balik deyh, ape-ape pun insyaAllah akan diupdate sentiasa from time to time. Ingatlah, apa yang kita baca ini juga adalah sebagai satu amaran bahawa dalam sedar atau tidak kita umat Islam sudah dijajah sepenuhnya oleh Yahudi Laknatullah!! Cuma kita sendiri buat sambil lewa sahaja dengan keadaan sekarang ini. Bangkitlah wahai pejuang mujahidin & mujahidah!! Kita hidupkan kembali Islam di seluruh pelusuk dunia dan boikot barangan yahudi!! InsyaAllah..

12 mereka kata:

KhaliFmUjAhiD said...

terima kasih kerana menjadi sahabat setia khalifmujahid ;) terharu seyh ad org postkan ana punye artikel,ngee..

little lady~ said...

khalifmujahid

same2...
terharu ke?
bukan ke marah?
yela2...
tertarik tp malas tulis..
jgn marah ye..

DrSam said...

salam nak,

blog yang cantik dan mempunyai jiwa tersendiri. teruskan menulis dan hasilkan nukilan-nukilan hati.

chi am said...

terbalik dan lingkupkan terus kalau boleh!

little lady~ said...

-dr sam-

wsalam..

thank u dr sam for our compliment...
insyaAllah i will biiznillah..
may God bless u dr sam..

little lady~ said...

-chi am-

same2 kita umat islam melakukannya..
insyaAllah..
ameen...

CaBaiKeRinG said...

alam dik...

saja ziarah dari blog dr sam..

bagus nampak blog ni... tak semacam usianya...

kalau sudi.. link kan
www.cabai-kering.blogspot.com

it will automatically link u back..

do visit me.

cabaikering...

little lady~ said...

wsalam kak...

thx sbb ziarah..
xde la akak..
bese2 jew...


dah link blog akak n jd follower dah...


thx a lot again btw...

stay well and keep in touch...

~little lady~

kasih nash said...

Salam kenal.. santek blog ni.. selamat maju jaya dlm pelajaran..

little lady~ said...

~Kasih nash~

salam kenal juga kasih nash...
mekasih,bese2 jew..
blog bdk2..
hehe...
terima kasih skali ag..
doakan yek..

thx 4 drop by...

Khameed said...

Fool! Why relate the coca-cola sign with Mohammad. You are just adding more hatred on your own brothers' hearts. You are not preaching the way of peace but hatred. Mohammad is not an enemy in the Christian world. He is respected as a great person as well.

little lady~ said...

again its u sir khameed...
u see the writing there...
its clearly showed the truth la Mohammad la Mecca...
well,if u dont agree with me
up to u bcs many ppl here think the same way with me...


i never said in the entry that Mohammad our beloved prophet is christian enemy...
but Islam n Muslim is christian enemies sir...
christian,israel,jewish hate Islam want to destroy us...
Muslim peoples..
what we have done?

Mohammad is the great leader forever in this world..
nobody can beat Him..
not all respect him as a great people..
im really sure that u know it sir...


~little lady~